En lille ændring i renten kan gøre en kæmpe forskel for din investering

Investér i obligationer med højt afkast.
Vores kunder har historisk fået forrentet deres penge med 11,66% om året.
Med dét resultat, kan selv 500 kr. om måneden blive til en formue.

Prøv vores formueberegner, og se dit kommende afkast
Månedlig indbetaling
{{money(monthly_deposit,0)}} kr.
500 kr.
5000 kr.
Antal år
{{years}} år
5 år
30 år
Oversigt over lorem ipsum
Din formue med 3% p.a
{{money(result_kr_3pct,0)}} kr.
Din formue med 10% p.a
{{money(result_kr_10pct,0)}} kr.
Forskel i formue
{{money(result_kr_diff,0)}} kr.
Oplysningerne på denne side er udelukkende til brug for inspiration. Det skal hverken opfattes som tilbud eller opfordring til indgåelse af aftale. Alle oplysningerne på denne side samt resultatet fra beregneren er ikke et tilbud eller en opfordring til at gøre tilbud i nogen jurisdiktion. Beregneren er ikke et udtryk for faktisk eller garanteret afkast. Beregneren er alene et vejledende værktøj, som skal benyttes til at visualisere forskellen mellem to renteberegninger beregnet over en perioden på 20 år. Beslutning om indgåelse af aftale hverken bør eller skal træffes alene på inspirationsmaterialet som denne side. Beslutning skal alene træffes på baggrund af de komplette beskrivelser som forefindes på hjemmesiden www.nordens.dk og vil blive tilsendt før indgåelse af aftale.

Dét siger kunderne om Formuestart på Trustpilot

"
Blev ringet op af Thomas Klarskov, og blev underrettet om status på mine opsparinger hos Nordens. Det var en god nyhed og vi taler om en forøgelse på 14-20%. De har mere end holdt hvad de lovede og meget mere. Glæder mig allerede til jeg bliver gammel. Kan klart anbefales og tak for opringningen Thomas Klarskov.
"
Toppers Autoservice
"
Da jeg i sin tid 2009, indgik en aftale med Nordens, om en beskeden månedlig indbetaling i de næste 6 år. i alt kr. 26.000. Disse er nu kommet til førtidig udbetaling og vokset til næsten 50.000 på ca. 8 år. næsten 100% i udbytte. dette må siges at være en rigtig god investering. Kan klart anbefales til alle.
"
Otto Knudsen
"
Jeg har kun gode oplevelser med Nordens, og har nu igangsat en ny opsparing med obligationer med forventet godt overskud.
"
Mikkel Zeeberg
"
Jeg har haft et par investeringer igennem Nordens og frem til nu er det gået bedre end de lovede, så hermed mine anbefalinger til Nordens
"
Anders Ditlev
"
Da jeg fødte min søn oprettede en opsparing, han er nu 9 år og har et meget pænt afkast. Derfor har min mand og jeg også en opsparing hver og de ser rigtig pæne ud.Så vores familie kan varmt anbefale Nordens A/S Anmeldt af Katrine
"
Katrine Schøbel
"
God forretning
"
Lawrence Saado
"
Super tilfreds
"
Henriette Bødewatt
"
Jeg havde ikke tænkt over den opsparing som jeg havde lavet lige indtil de ringede fra Nordens og fortalte mig hvor meget jeg havde tjent, jeg faldt næsten af stolen og kan kun anbefale andre Nordens hvis mand vil tjene gode penge på Obligationer.
"
Torben Petersen
"
Fremragende firma med styr på tingene Totalt fremragende service og god information fra Nordens medarbejder Christian Simonsen. Dejlig at få en helt igennem forståelse for ens sag i et sprog der er til at forstå. Jeg kan helt klart anbefale Nordens.
"
Merete Ynill
"
Dejligt firma med styr på pensionen.
"
Daniel Zacharias Olsen
"
Skøøøøønt med en udbetaling før tid. Havde jeg sparet op i en bank, havde jeg sikkert hævet pengene for længst 🙂
"
Solveig
"
Jeg valgte at lave en opsparing i Nordens A/S 2009, uden forventning om at få udbetalt noget før tid, men det har været en fantastisk god forretning. Ekstra penge til julen i år og god behandling. Tak for det👍
"
Maria
"
Tak til Nordens for god behandling siden 2007 og fremad rettet med nye obligationer . Tak for udbyttet lige her og nu.
"
Birgitte
"
Nordens er et seriøst, reelt og professionelt investerings selskab, som er super gode til det der med at få penge til at yngle 🙂
"
René Dele
"
Jeg lavede min opsparing hos Nordens i 2009 og var blevet lovet at den kom til udbetaling i 2029. Jeg har nu fået min opsparing udbetalt – 13 år før tid og oven i købet fået mere end jeg var blevet lovet !! Jeg er simpelthen så tilfreds. Jeg har skyndt mig og lave en opsparing mere og så skal familien have lidt større julegaver i år :o)
"
Christina Morgenstjerne
"
Lige fået min første udbetaling og med et rigtig godt resultat. Desuden før tid end hvad de havde lovet. Stærkt! Kan klart anbefales.
"
Jacob Mørk
"
Har været kunde hos Nordens siden 2009, og jeg har nu fået indfriet mine obligationer. De har fordoblet mine penge henover perioden. Det er sgu godt gået. Og en udbetaling lige før jul, det er da altid rart. Nu er der råd til ekstra store gaver til familien. Godt gået – Nordens!
"
Mike Jensen
"
Fremragende service og med god og forståelig forklaringer ved henvendelse. Købte obligationer tilbage i 2009, som allerede nu har forrentet sig stort. Fik positivt opkald både i 2016 og igen i år. Har du penge du ønsker at investere langsigtet, køb obligationer hos Nordens.
"
Jorunn
"
Det kan. Varmt anbefales har nu været med i mange år og har ikke fortrudt i et sekund
"
Lenette Bech

3 grunde til at vælge Formuestart

Vi forvalter formuer for over
300 Millioner
Kr.
Du kan komme igang fra kun
500 kr.
Om måneden
Vores historiske afkast er på
11,66%
Om året

Bliv klogere på Formuestart

Formuestart er en del af Nordens Koncernen, som siden 2007 har hjulpet tusindvis med opsparing og pension.

Vi har skabt en unik ordning vi kalder for en obligationsopsparing. Ordningen har historisk vist sig at være en god investering og et attraktivt alternativ til andre investering– og opsparings løsninger.

Få mere at vide her

Søg

Vil du høre mere?

Hvis du vil ringes op og høre mere, inden du beslutter dig, skal du bare udfylde felterne her under.

Du kan også ringe til os på 35 43 38 00, hvis det passer dig bedre.

Bliv kontaktet
Bliv kontaktet
Websitet anvender cookies til at indsamle statistisk data for at forbedre din brugsoplevelse. Lær mere om vores brug af cookies.
Afvis
Acceptér