Formuestart er det fornuftige valg

Formuestart er en enkel investeringsløsning, med høj forrentning, minimale omkostninger og korte indbetalingsperioder

Formuestart er en del af Nordens koncernen, og er oprindeligt skræddersyet til selvstændig erhvervsdrivendes økonomi. Vi har siden åbnet op for, at alle kan få del i denne attraktive mulighed.

Du kan komme igang fra bare 500 kr. om måneden, og med vores historiske afkast på hele 11,66% om året, kan selv dét, bliver til en formue på sigt.

Gør som tusindvis af andre, og bliv en del af Formuestart. Bliv kontaktet i dag, og få hjælp til at blive klogere på dine muligheder, samt hvor let det er, at være en del af Formuestart.

Beregn din formue

Dét siger kunderne om  Formuestart på Trustpilot

"
Blev ringet op af Thomas Klarskov, og blev underrettet om status på mine opsparinger hos Nordens. Det var en god nyhed og vi taler om en forøgelse på 14-20%. De har mere end holdt hvad de lovede og meget mere. Glæder mig allerede til jeg bliver gammel. Kan klart anbefales og tak for opringningen Thomas Klarskov.
"
Toppers Autoservice
"
Da jeg i sin tid 2009, indgik en aftale med Nordens, om en beskeden månedlig indbetaling i de næste 6 år. i alt kr. 26.000. Disse er nu kommet til førtidig udbetaling og vokset til næsten 50.000 på ca. 8 år. næsten 100% i udbytte. dette må siges at være en rigtig god investering. Kan klart anbefales til alle.
"
Otto Knudsen
"
Jeg har kun gode oplevelser med Nordens, og har nu igangsat en ny opsparing med obligationer med forventet godt overskud.
"
Mikkel Zeeberg
"
Jeg har haft et par investeringer igennem Nordens og frem til nu er det gået bedre end de lovede, så hermed mine anbefalinger til Nordens
"
Anders Ditlev
"
Da jeg fødte min søn oprettede en opsparing, han er nu 9 år og har et meget pænt afkast. Derfor har min mand og jeg også en opsparing hver og de ser rigtig pæne ud.Så vores familie kan varmt anbefale Nordens A/S Anmeldt af Katrine
"
Katrine Schøbel
"
God forretning
"
Lawrence Saado
"
Super tilfreds
"
Henriette Bødewatt
"
Jeg havde ikke tænkt over den opsparing som jeg havde lavet lige indtil de ringede fra Nordens og fortalte mig hvor meget jeg havde tjent, jeg faldt næsten af stolen og kan kun anbefale andre Nordens hvis mand vil tjene gode penge på Obligationer.
"
Torben Petersen
"
Fremragende firma med styr på tingene Totalt fremragende service og god information fra Nordens medarbejder Christian Simonsen. Dejlig at få en helt igennem forståelse for ens sag i et sprog der er til at forstå. Jeg kan helt klart anbefale Nordens.
"
Merete Ynill
"
Dejligt firma med styr på pensionen.
"
Daniel Zacharias Olsen
"
Skøøøøønt med en udbetaling før tid. Havde jeg sparet op i en bank, havde jeg sikkert hævet pengene for længst 🙂
"
Solveig
"
Jeg valgte at lave en opsparing i Nordens A/S 2009, uden forventning om at få udbetalt noget før tid, men det har været en fantastisk god forretning. Ekstra penge til julen i år og god behandling. Tak for det👍
"
Maria
"
Tak til Nordens for god behandling siden 2007 og fremad rettet med nye obligationer . Tak for udbyttet lige her og nu.
"
Birgitte
"
Nordens er et seriøst, reelt og professionelt investerings selskab, som er super gode til det der med at få penge til at yngle 🙂
"
René Dele
"
Jeg lavede min opsparing hos Nordens i 2009 og var blevet lovet at den kom til udbetaling i 2029. Jeg har nu fået min opsparing udbetalt – 13 år før tid og oven i købet fået mere end jeg var blevet lovet !! Jeg er simpelthen så tilfreds. Jeg har skyndt mig og lave en opsparing mere og så skal familien have lidt større julegaver i år :o)
"
Christina Morgenstjerne
"
Lige fået min første udbetaling og med et rigtig godt resultat. Desuden før tid end hvad de havde lovet. Stærkt! Kan klart anbefales.
"
Jacob Mørk
"
Har været kunde hos Nordens siden 2009, og jeg har nu fået indfriet mine obligationer. De har fordoblet mine penge henover perioden. Det er sgu godt gået. Og en udbetaling lige før jul, det er da altid rart. Nu er der råd til ekstra store gaver til familien. Godt gået – Nordens!
"
Mike Jensen
"
Fremragende service og med god og forståelig forklaringer ved henvendelse. Købte obligationer tilbage i 2009, som allerede nu har forrentet sig stort. Fik positivt opkald både i 2016 og igen i år. Har du penge du ønsker at investere langsigtet, køb obligationer hos Nordens.
"
Jorunn
"
Det kan. Varmt anbefales har nu været med i mange år og har ikke fortrudt i et sekund
"
Lenette Bech Olsen

Hvad gør Formuestart unik?

Vores mission er at sikre at alle uanset midler, skal have råd til at skabe deres egen formue.

Vi har derfor skabt en unik ordning, som danner et stærkt økonomisk fundament.
Ordningen har vi valgt at kalde en obligationsopsparing, og er baseret på obligationer hvor vi har tilføjet flere fordele.
Fordelene ved vores obligationsopsparing
Vores historiske afkast
En del af Nordens Koncernen
Søg

Vil du høre mere?

Hvis du vil ringes op og høre mere, inden du beslutter dig, skal du bare udfylde felterne her under.

Du kan også ringe til os på 35 43 38 00, hvis det passer dig bedre.

Bliv kontaktet
Bliv kontaktet
Websitet anvender cookies til at indsamle statistisk data for at forbedre din brugsoplevelse. Lær mere om vores brug af cookies.
Afvis
Acceptér